Великобритания наложи санкции на ирански лица и организации след, съобщи в

...
Великобритания наложи санкции на ирански лица и организации след, съобщи в
Коментари Харесай

Великобритания наложи санкции на Иран след атаката срещу Израел

Великобритания наложи наказания на ирански лица и организации след, заяви в понеделник английското външно министерство, представено от " Ройтерс "

Санкциите са ориентирани против висши фигури от иранската войска и военновъздушни сили , както и против организации, свързани с развиването на ирански балистични и крилати ракети . Сред глобените са Абдолрахим Мусави , главнокомандващ армията на Ислямската република Иран, както и Farzanegan Propulsion Systems Design Bureau и Иранската галактическа организация .

" Въпреки многократните предизвестия, рисковите дейности на Иран и неговите проксита водят до спомагателна ескалация в Близкия изток, " съобщи английският външен министър Дейвид Лами . Той добави, че Англия държи Иран виновен за офанзивата и излага на показ тези, които са способствали за осъществяването на тези дейности.

Министър Лами разиска дейностите на Иран с европейските си сътрудници на среща на Съвета по външни работи на Европейски Съюз в Люксембург по-рано в понеделник, посочи английското външно министерство.

Групата на седемте (Г-7) , в която влизат Англия и Съединени американски щати, осъди офанзивата на Иран и прикани за деескалация в района, като повтори поддръжката си за сигурността на Израел.
 Европейски Съюз постанова нови наказания против Техеран
Европейски Съюз постанова нови наказания против Техеран

Заради доставката на балистични ракети на Русия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР